Betalen

Betalen

Informatie over de betaalopties en andere handige gegevens over het betalen bij Multimediaaccessoires.nl zijn hier te vinden.

Multimediaaccessoires.nl biedt u, als klant, verschillende betalingsmethoden. Alle informatie over het betaling vindt u op deze pagina.

 1. iDEAL
  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, via uw eigen bank. Dit is de snelste en veiligste manier.

  De bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Bij betaling met iDEAL brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

  Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal wordt ondersteund door alle Nederlandse banken.

 1. Creditcard
  U kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens worden via een beveiligde verbinding ingevuld.

  De bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald met Creditdarc, worden dezelfde dag nog verzonden. Betaalt u met Creditcard, dan brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

 2. Bancontact / Mister Cash

  Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

  Betaalt u met Bancontact en Mister Cash, dan brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

 3. Overboeking

  U kunt bij Multimediaaccessoires.nl via bankoverschrijving betalen. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden.

  Bankgegevens:
  Naam: NAVID MIRAJ TRADING
  IBAN-nummer: NL90INGB0005988732
  BIC-nummer: INGBNL2A

  Betaalt u met Overboeking, dan brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

 4. Belfius Direct Net

  Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

  De bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Betaalt u met Belfius, dan brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

 5. PayPal

  PayPal is wereldwijd behoorlijk succesvol en een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard of bankrekening koppelen

  De bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Betaalt u met PayPal, dan brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

 6. KBC/CBC Payment Button

  De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

  De bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn besteld en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Betaalt u met KBC en CBC betaalmethodes, dan brengt Multimediaaccessoires.nl geen extra kosten in rekening.

NOTE: Bij overboeking zal uw bestelling worden verzonden nadat wij de betaling hebben ontvangen. Houdt hierbij rekening met een overboektijd van 1 tot 2 werkdagen. Uiteraard ontvangt u een betalingsbevestiging per e-mail zodra wij uw betaling hebben ontvangen en uw bestelling verder kunnen verwerken. Multimediaaccessoires.nl brengt geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving/overboeking.