Deze website vereist cookies om al zijn functies te kunnen verstrekken. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. - Meer te weten - Verberg dit bericht

Garantietermijn

Garantietermijn
Wij staan voor producten die u bij ons bestelt. Multimediaaccessoires.nl geeft 2 maanden garantie op alle huismerk producten. Voor alle andere producten van geldt de oorspronkelijke fabrieksgarantie van 1 tot 6 maanden, tenzij anders duidelijk vermeld! Onze garantie geldt niet voor een defect dat is door slijtage of verkeerd gebruik.

Multimediaaccessoires.nl staat er voor in dat de producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/ of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met onze klantenservice of kijk op Vraag & Antwoord

Defect bij aankomst (DOA)
Multimediaaccessoires.nl controleert en verpakt alle producten zorgvuldig. Toch kan er gebeuren dat u een product niet in goede staat of defect ontvangt. In dit geval dient u dit binnen vijf werkdagen via e-mail of per telefoon aan ons doorgeven.

Herroepingsformulier
Download hier het herroepingsformulier.

To Top