Klantenservice

Klantenservice

De klantenservice van Multimediaaccessoires.nl is op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Bekijk onze contactgegevens hier!

Als u contact wilt opnemen met de klantenservice van de Multimedia & Accessoires, zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt doen:

  1. Telefoon: We zijn bereikbaar via 0621606690. Bel het nummer en volg de instructies om in contact te komen met een medewerker van onze klantenservice.

  2. E-mail: U kunt via info@multimediaaccessoires e-mailadres uw vragen of klachten sturen naar ons. Stuur een gedetailleerde e-mail waarin u uw probleem uitlegt en vermeld eventuele relevante informatie, zoals ordernummers of product details.

  3. Live chat: n.v.t.

  4. Contactformulier: U kunt via het contactformulier op onze website uw vraag of klacht indienen. Vul het contactformulier in met de vereiste informatie en beschrijf uw probleem zo gedetailleerd mogelijk. Verstuur het formulier en wacht op een reactie van onze klantenservice.

  5. Sociale media: Multimedia & Accessoires heeft actieve sociale media-accounts waarop u uw vragen of klachten kunt plaatsen. Stuur een bericht via het sociale media-platform waar wij actief zijn en wacht op een reactie.

Bij het contact opnemen met onze klantenservice is het handig om de relevante informatie bij de hand te hebben, zoals uw bestelgegevens, productinformatie en eventuele eerdere correspondentie met Multimedia & Accessoires. Wees duidelijk en beknopt bij het beschrijven van uw probleem en vermeld de gewenste oplossing. Geef onze klantenservice de tijd om te reageren en wees geduldig tijdens het proces van het oplossen van uw vraag of klacht.

Hier vindt u alles over de gang van zaken bij multimediaaccessoires.nl. Zoals informatie omtrent garantie, levering, betaalmethoden en etc. Zoekt u informatie over een bepaald product? Zoek dan naar de betreffende pagina over de telefoon via het menu of met de zoekbalk rechts bovenaan deze pagina. Mocht u het antwoord niet kunnen vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met multimediaaccessoires.nl via info@multimediaaccessoires.nl of 06-21606690.

– Levering
Betalen
Garantietermijn
Ruilen en retourneren
Contact
Over multimediaaccessoires
Privacy
Klacht
Cookie Statement