Op voorraad
SKU
NEW_27279

Mobilize Extreme Tough Case voor Apple iPhone 13 Zwart

€ 24,99

Als je de ultieme bescherming voor jouw Apple iPhone 13 Mobiele telefoon zoekt, dan zoek je de Extreme Tough Case Zwart van Mobilize. Stoten, vallen, krassen of wat dan ook, jouw Apple iPhone 13 telefoon is beschermd.

Als je de ultieme bescherming voor jouw Apple iPhone 13 Mobiele telefoon zoekt, dan zoek je de Extreme Tough Case Zwart van Mobilize. Stoten, vallen, krassen of wat dan ook, jouw Apple iPhone 13 telefoon is beschermd. Een gemiddelde tough case maakt je Apple iPhone 13 Smartphone al snel dik en staat vaak ook niet zo mooi, maar daar heb je bij de Extreme helemaal geen last van. Het is een dunne, stijlvolle case en het zit als gegoten om jouw Apple iPhone 13 telefoon. Je kunt ook gewoon de knopjes blijven gebruiken en opladen zoals je gewend bent.Als je de ultieme bescherming voor jouw Apple iPhone 13 Mobiele telefoon zoekt, dan zoek je de Extreme Tough Case Zwart van Mobilize. Stoten, vallen, krassen of wat dan ook, jouw Apple iPhone 13 telefoon is beschermd. Een gemiddelde tough case maakt je Apple iPhone 13 Smartphone al snel dik en staat vaak ook niet zo mooi, maar daar heb je bij de Extreme helemaal geen last van. Het is een dunne, stijlvolle case en het zit als gegoten om jouw Apple iPhone 13 telefoon. Je kunt ook gewoon de knopjes blijven gebruiken en opladen zoals je gewend bent.


De case is opgebouwd uit twee materialen die elkaar versterken. Een harde achterkant wat als een krachtig schild dient en een stevige, flexibele rand die de kracht van een val meteen opvangt en afvloeit. De Extreme Tough Case werkt goed op de meeste draadloze opladers. Je hoeft dus niet eerst je case van de Apple iPhone 13 toestel af te halen, maar je kan gewoon meteen laden.

Kenmerken:
- Kleur: zwart
- Type: Extreem Tough (extra sterke bescherming)
- Beschermt tegen stoten, krassen en vallen
- Drop Protection
- Harde achterkant en flexibele rand (geen losse onderdelen)
- Werkt met de meeste draadloze opladers

Meer informatie
Brand (Merk) Mobilize
EAN 8718256955662
Fabrieksnummer MOB-ETCB-IPH13
Compatibel met

Apple iPhone 13

Levertijd Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is volgende werkdag in huis
Merk Mobilize
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mobilize Extreme Tough Case voor Apple iPhone 13 Zwart
Uw waardering
To Top