Waardebonnen

Waardebonnen

Waardebonnen
Heeft u een waardebon of waardebonnen ontvangen van Multimediaaccessoires.nl? U kunt uw waardebon wisselen! Hieronder vindt u meer uitleg over het inwisselen van een waardebon:

Elke waardebon bevat een code waarmee u de waardebon kunt inwisselen. U kunt deze code invullen in de winkelmand tijden afrekening. Na het invullen van de kortingscode wordt uw korting automatisch verrekend. Vervolgens kunt u door gaan met het bestelproces.

Voorwaarden:
Door het gebruik van een Multimediaaccessoires.nl waardebon aanvaardt u , automatisch, onderstaande waardebonvoorwaarden:

1. U heeft eerder een bestelling geplaats bij Multimediaaccessoires.nl
2. De waardebonnen uitgegeven door Multimediaaccessoires.nl zijn uitsluitend inwisselbaar bij het aankopen via de website van www.multimediaaccessoires.nl.
3. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
4. De waardebonnen dienen in één keer te worden besteed. De restwaarde van een waardebon komt te vervallen en kan niet worden gebruikt bij de volgende bestellingen.
5. Bij het retourneren van een product waarbij een waardebon is gebruikt, wordt het aankoopbedrag uitbetaald nadat de genoten korting is verminderd.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de waardebon of ondervindt u problemen met het inwisselen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via e-mail, info@multimediaaccessoires.nl of 06-21606690.